Bureaus

De basis voor een duurzame kantoorinrichting en onmisbaar in iedere werkruimte. BrixXo heeft een ruim aanbod tweedehands bureaus zoals bijvoorbeeld hoogte verstelbare bureaus en elektrische bureaus van A-merken zoals Ahrend, Aspa, Kembo, Lensvelt en Gispen.

Alle tweedehands bureautafels worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op ieder gebruikt bureau nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Een bureau is niet compleet zonder bureaustoel. Wij hebben een ruim aanbod met tweedehands bureaustoelen! Heeft u er daarnaast al aan gedacht om de ruimte onder het bureau optimaal te benutten? Met een tweedehands ladeblok creëert u opbergruimte zonder dat het kantoorruimte kost.

Bij een tweedehands bureau een bijpassende tweedehands vergadertafel vinden is soms een uitdaging. Gelukkig hebben wij een uitgebreid aanbod nieuwe vergadertafels. Een vergadertafel met een lichtgrijs of wit blad past namelijk in bijna alle inrichtingen.

Nú tijdelijk gratis bezorgd

Waddeneilanden en buitenland met toeslag.

Minimaal 2 jaar garantie

Tweedehands of nieuw, dat maakt niet uit.

Altijd 14 dagen bedenktijd

Zakelijk of particulier, wij maken geen verschil.

Altijd gratis gemonteerd

Op de begane grond of verdieping met lift.

1 tot 24 van 72 producten